Kryetari aktual i Podujevës Agim Veliu po mungon në debatet e thirrura nga mediat.

Kësaj radhe Veliu nuk ka pranuar të marrë pjesë në RTK në debat politik ku kanë marrë pjesë kandidati i VV-së, i PDK-së dhe ai i AAK-së.

Më poshtë mund ta ndiqni Live debatin duke klikuar këtu: