Sipas të dhënave zyrtare nga KQZ, në qytetin e Podujevës kanë të drejtë vote 80.676 votues, njofton Llapi.info.

Ndërsa, në këtë qytet votimi do të zhvillohet në 43 qendra të votimit dhe në 109 vendvotime.