Në Policinë e Kosovës, po vazhdojnë ndryshimet dhe emërimet në pozita të ndryshme të disa zyrtarëve e eprorëve brenda këtij institucioni.

Pas këtyre ndryshimeve shef i operativës në regjionin e Prishtinës, është emëruar Major Bekim Bislimi, transmeton IndeksOnline.

Bekim Bislimi ishte komandant i statcionit të policisë në lagjen Kodra e Trimave