A keni menduar ndonjëherë për këtë?

Zhvillimi i Fëmijëve

Radio frekuenca jo termike që rrezikohet nga WiFi mund të ndërpresë zhvillimin normal biologjik të një fëmije dhe gjithashtu të ndikojë ndjeshëm në zhvillimin e fetusit. Këto rrezatime gjithashtu ndikojnë në rritjen e indeve në fëmijë dhe të rinj.

Pagjumësi

Ju mund të keni vërejtur se në ditët e sotme çdo person i tretë vuan nga një çrregullim i tepërt i gjumit. Mund të jetë pasojë e uljes së frekuencës së ulët nga Wi-Fi dhe telefonat celularë. Njerëzit që jetojnë në një mjedis me rrezatim elektromagnetik e kanë të vështirë të flenë

Pengon funksionin e trurit

Rrezatimet e WiFi gjithashtu shqetësojnë funksionimin normal të trurit. Njerëzit kanë tendencë të humbasin fuqinë e përqendrimit.

Infertilitet

Sa e tronditshme që mund të duket, por WiFi ka një efekt shumë negativ në fertilitetin, raportet kanë sugjeruar që kjo mund të rrisë rrezikun e shtatzënisë jonormale. Dhe gjithashtu ul lëvizjet e spermës dhe shkakton fragmentimin e ADN-së tek meshkujt

Stresi i zemrës

Rrezatimet elektromagnetike që emetohen nga WiFi ndikojnë shumë njerëz dhe gjithashtu njihen që shkaktojnë rrahje të zemrës në rritje.