Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka ndjekur mbledhjen e Këshillin Kombëtar të Sigurisë, ku ka thënë se Beogradi është i palëkundur për t’i mbrojtur qytetarët serbë.

“Republika e Serbisë do të jetë e vendosur dhe e palëkundur në mbrojtjen e popullit të saj”, është shprehur Vuçiq.

Në anën tjetër është thënë se forcat e armatosura serbe janë të gjendje gatishmërie.