Ballina Vokrri e konfirmon se është e mundshme miqësorja mes Kosovës dhe Shqipërisë 12227348-1168271936536299-1795445886-o1_1522738585-4025183

12227348-1168271936536299-1795445886-o1_1522738585-4025183