Një punëtor i ndërtimtarisë është gjobitur sot në vendin e punës për mosmbajtje të maskës.

Bashkim Elshani nga Drenasi ishte duke punuar në vendpunishte në Skenderaj kur i është afruar patrulla e Policisë dhe i ka shqiptuar një gjobë për mosmbajtje të maskës.

VIDEO

Elshani ka thënë se është gjobitur me 35 euro.

Në momentin e gjobitjes ai ka thënë se ishte duke e drejtuar vinçin në objektin banesor ku ishte duke punuar.

Ai e ka incizuar krejt rastin.

Në pamjet që i ka dërguar në KALLXO.com shihet se polici që ia dorëzon gjobën nuk e ka të vendosur maskën si duhet. Polici e mban maskën nën mjekër.

“Vjen të dënon në vend punishte për maskë. Kjo është tmerr, që ku ëe drejton kamerën tek objekti banesor] jemi duke punu me kran”, thotë ai në video e më pastaj teksa merr gjobën u thotë policëve: “Marre është kjo çka keni ba”.

Polici dëgjohet duke i thënë qytetarit se ka të drejtë ankese.

Kjo është video që ka publikuar qytetari:

VIDEO