Apple publikoi një video shtatë minuta e gjysmë për të vepruar si një video udhëzuese e veçorive të iPhone 13 dhe 13 Pro dhe për të bërë më të qartë dallimet në formacion.

Në klip, Apple gjithashtu kalon disa nga veçoritë e reja të videos dhe kamerës së telefonit si modaliteti kinematografik, stilet fotografike dhe fotografia makro, dhe thekson rritjen e jetës së baterisë së telefonave.

Videoja me të vërtetë nuk na jep ndonjë informacion të ri, por na jep më shumë pamjet të qarta të dallimeve në formacione të iPhone-ve të fundit.

Gjithashtu, videoja ka një skenë veçanërisht qesharake, që ka për qëllim të tregojë qëndrueshmërinë e telefonit, ku një skateboarder përplaset.

Nëse nuk keni pasur shumë informacione për formacionet e iPhone 13, me siguri do të bëni mirë të shikoni këtë video.