jë vetaksident ka ndodhur në Lëbushë të Deçanit.

Një veturë ka humbur drejtimin dhe është përplasur me shtyllën elektrike.

Nuk Dihet për të lënduar, ndërkohë që Llapi.info është në pritje të informacioneve nga Policia e Kosovës.