Përmes një njoftimi për medie KEDS-i ka njoftuar vendet që do të mbesin pa rrymë në Podujevë, njofton Llapi.info

Sipas tyre: Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllani (Kodi: 14015002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.