KEDS-i ka njoftuar se pasnesër disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajqinë-Pollatë (kodi: 14000014) nga ora 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Reqicë, Zhiti, Sylevic, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Zakut, Metehi, Dobërdol, Fan Zahir Pajazit, Letanc te Rexha dhe Smajlovit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

 

 

 

/Llapi.info