KEDS-i ka njoftuar se nesër disa vente të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike si pasojë e punimeve, shkruana Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në zonat e poshtëshënuar nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10 kV Livadica  (kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

TS 220/35/10kV Podujeva. Nga LP 10[kV]  Bajqine-Pollate do te nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime ne Projektin Bajqinë – Sogojevët./Llapi.info