KEDS-i ka njoftuar se të marten (21 nentor), disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në vendet e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10[kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010) nga ora 10:30 deri 15:00.

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm ,Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet: Degëzimi 10[kV] nga ora 10:30 deri 15:00 1.NS 10/04[kV] Pompa Dini priv (Kodi: 14000009088).

2.NS 10/04[kV] Konushec 1 (Kodi: 14000009089)

3.NS 10/04[kV] Burice (Kodi: 14000009091)

4.NS 10/04[kV] Konushec -Visoket bashkinv. (Kodi: 14000009222)

5.NS 10/04[kV] Konushec Berishët ZPR 2015 (Kodi: 14000009254)

6.NS 10/04[kV] Siboc Llapi (Kodi: 14000009365)

7.NS 10/04[kV] Siboc Zeka (Kodi: 14000009366)

8.NS 10/04[kV] Siboc I Eperm (Kodi: 14000009224)

9.NS 10/04[kV] Siboc i ultë (Kodi: 14015001018)

Vendet: Fshatrat: Konushec, Buricë dhe Siboc i Ulët nga një pjesë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

 

 

 

 

/