KEDS-i ka njoftuar se nesër disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit. Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10[kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010)nga ora 10:00 deri nëora 15:00.

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Ndërprerje për sigurie, përforcimi i konstruksionit tek TS Majac 3 Livadhegjit.

 

 

 

/Llapi.info