KEDS-i ka njoftuar se të shtunen (25 mars), disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10[kV] Bajqinë-Pollatë (kodi: 14000014) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollat, Dvorishtë, Reqicë, Zhiti, Sylevicë, Brece, Tërnavic, Murgull, Zakut, Metehi, Dobërdol, Fan Zahir Pajazit, Letanc te Rexha dhe Smajlovit.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave në rrjetin e tensionit të mesëm dhe shtrirja e rrjetit të ri.

 

 

/Llapi.info