KEDS-i ka njoftuar se pasnesër, disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

Nga TS 220/35/10(20)[kV] Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10kV Llausha (kodi: 14000013) prej orës 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Nderprerje për siguri – vendosja e ndarësit linjor 10 kV.

 

 

 

 

/llapi.info/