KEDS-i ka njoftuar se nesër disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Nga dalja 10kV Livadicë në Stabiliment Dumicë Kulla nga ora 09:00 deri 16:00

Pa tension mbesin:

1.NS 10/0.4kV Dumnice Tihovc 1 14000011126

2.NS 10/0.4kV Dumnice Uka Drite priv 14000011127

3.NS 10/0.4kV Dumnice Tihovc 2 14000011128

4.NS 10/0.4kV Dumnica e Epërme 14000011129

5.NS 10/0.4kV Dumnicë te Ilmija 14000011218

6.NS 10/0.4kV TSSH Dumnicë te Jetoni 14000011250

7.NS 10/0.4kV TS shtyllë Azemovit ZPRR 2016 14000011292

8.NS 10/0.4kV TS: Dumnicë te shitorja e Bellanit ZPRR 14000011331

Vendet: Fshati Dumnicë.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave në rrjetin e tensionit të mesëm dhe shtrirja e rrjetit të ri me materialet përcjellës.