KEDS-i ka njoftuar se nesër do të kryhen punime në projekte intensive, punime këto të planifikuara më parë, me ç’rast disa vende në Podujevë do të përballen me reduktime të rrymës, raporton Llapi.info.

Sipas njoftimit, këto reduktime në disa pjesë do të zgjasin disa orë, ndërkohë që KEDS-i ka bërë të ditur edhe arsyen e këtyre reduktimeve.

Njoftimi i KEDS-it pa ndërhyrje:

Ngga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet: Dalja 10 kV Luzhan (kodi: 10013011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Lupçi i Poshtem. 

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10 kV Ballovc (kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.