Ka ndërruar jetë veterani i UÇK-së dhe njëherit kryetari i nëndegës së LDK-së në Sferkë, Rifat Gashi.

Lajmin e ka bërë të ditur kryetari i degës së LDK-së në Klinë, Besim Hoti.