Ka vdekur edhe një anëtare e familjes Delija nga vërshimet që ndodhen disa ditë më parë në Gjermani.

Raza dhe Shaban Delija janë dy anëtaret e të njëjtës familje që kanë humbur jetën, teksa kryeministri i Kosovës Albin Kurti, u ka dërguar telegram ngushëllimi familjes së Raza Deliajt.

“Ju shpreh ngushëllimet e mia më të sinqerta dhe bashkëndjejë me ju në këto ditë të rënda dhimbjeje e pikëllimi për familjen tuaj, ka shkruar kryeministri Kurti në letrën e ngushëllimit”, thuhet në letrën e Kurtit.