Edhe sot ka vazhduar tradita e bamirësisë dhe dhënies për ata që kanë nevojë në Podujevë, shkruan Llapi.info.

50 pako ushqimore janë ndarë për 50 familje nga Shoqata Humanitare “Tradita”.

Ato janë shpërndarë nëpër familje të ndryshme në Llap dhe Gollak.