Ego Vokrri, 1-vjeçari nga Podujeva, vuan nga një sëmundje e rëndë, shkruan Llapi.info.

Familjarët kanë treguar për Llapi.info se trajtimi për shërimin e Vokrrit kap koston e madhe dhe i njëjti duhet të dërgohet në Turqi. Gjysmën e kostos e ka marrë përsipër Ministria e Shëndetësisë.

Më poshtë detajet se ku mund të kontribuoni:

Nr i xhirollogarisë: 1300003012220240 – Banka BPB.

Kurse, numri i telefonit: 044 842 036