Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar tavanin e çmimeve maksimale për derivatet e naftës.

Dallimi vërehet te çmimi i naftës i cili të mërkurën është 1.68 euro, derisa të martën ishte 1,69 euro.

Ndërkaq, çmimet e benzinës dhe gazit nuk kanë ndryshuar në krahasim me një ditë më parë.

Të mërkurën çmimi i benzinës është 1.35 euro dhe i gazit 0.76 euro.

Çmimet janë të vlefshme për 24 orë dhe vlejnë nga ora 10:00.

Image