Profesori i gjimnazit “Aleksandër Xhuvani”, Fadil Haliti, ka shkruar një teori interesante se si mune të jesh njeri i mirë.

Në një shkrim në “Facebook”, Haliti ka thënë se gjithçka mund të arrish në jetë, por njeri i mirë s’mund të jesh pa e pasur babën dhe gjyshin të tillë.