xhaminë e fshatit Halabak të Podujevës ka tensione, vetëm një ditë pasi që një imam në fshatin Lupç, dyshohet se u rrah brutalisht nga tre vëllezër.

Sonte në Halabak imami është penguar nga xhemati që të hyjë në xhami dhe ta ushtrojë funksionin e tij, pasi që konsiderohet si i palegjitimuar nga BIK.

Për pasojë, një person është arrestuar deri tani nga Policia e Kosovës.

 

*Fotografia e ballinës është ilustrim