Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri, ka thënë se kryeministri Albin Kurti është duke shkaktuar ndarje brenda komunave të vendit me vizitat që është duke i bërë, sipas tij, ai është duke shkuar vetëm në ato qytete ku Lëvizja Vetëvendosje është drejtuese.

“Mos përçaj! Sot, kryeministri paska shkuar në Podujevë, nesër, në Gjilan e gjatë javës në Dardanë e Shtime”.

“Kryeministër, mos i përçaj komunat, takoji grevistët se fragmentizimi është dobësim i institucioneve dhe i shtetit. Sindikalistët po presin takim e dialog social!”, ka thënë Tahiri.