Sot pritet të përfundoj konkursi për polic të rinj në Stacionin Policor të Podujevës, njofton Llapi.info

Në këtë konkurs në Stacionin Policor të Podujevës, kanë aplikuar rreth 350 të rinj.

Zëdhënësja në stacionin Policisë në Podujevë, Antigona Çitaku tha për Llapi.info se nga 350 aplikantëve, vetëm 9 prej tyre kanë qenë femra.

“Sot pra siç është njoftuar përfundon konkursi për polic. Në rajonin e Podujevës kanë qenë afër 350 aplikantë, prej tyre 9 femra” tha Çitaku.

Sipas saj, mbarëvajtja dhe procesi i aplikimit në stacionin policor të Podujevës, është duke shkuar në rregull edhe pa asnjë parregullsi.

Kujtojmë, konkursi ka qenë i hapur që nga data 21 prill të këtij viti dhe pritet të përfundoj sot deri në orën 15:00./Llapi.info