KEDS-i ka njoftuar se të pasneser (e marte), disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në vendet e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit. Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bajqinë-Pollatë (kodi: 14000014) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Buzëllap, Dobërdol, Kërpimeh, Metehi, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Zhiti, Sylevicë, Brecë, Tërnavicë, Marincë, Bradash, Peran, Bajqinë, Murgull, Pakashticë e Poshtme dhe rr,Vlora.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10[kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010) nga ora 09:00 deri 16:00.

Vendet: fshatrat: Siboc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja dhe montimi i shtyllave te tensionit të mesëm dhe të ulët, projekti LOT 3.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet: Degëzimi 10[kV] nga ora 09:00 deri 16:00

1.NS 10/04[kV] Pompa Dini private (Kodi: 14000009088)

2.NS 10/04[kV] Konushec 1 (Kodi: 14000009089)

3.NS 10/04[kV] Buricë (Kodi: 14000009091)

4.NS 10/04[kV] Konushec -Visoket bashkinvestim (Kodi: 14000009222)

5.NS 10/04[kV] Konushec Berishët ZPR 2015 (Kodi: 14000009254)

6.NS 10/04[kV] Siboc Llapi (Kodi: 14000009365)

7.NS 10/04[kV] Siboc Zeka (Kodi: 14000009366)

8.NS 10/04[kV] Siboc i Epërm (Kodi: 14000009224)

9.NS 10/04[kV] Siboc i Ulët (Kodi: 14015001018)

Vendet: fshatrat: Konushec, Buricë dhe Sibovc i Ulët – nga një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja dhe montimi i shtyllave te tensionit të mesëm dhe të ulët, projekti LOT 3.