KEDS-i ka njoftuar se më 30 maj, disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

Nga TS 220/35/10(20)[kV] Podujeva do të ndërprehet: LP 10kV Bajçinë-Pollatë (kodi: 14000014) nga ora 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Bajçinë, Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllarinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Brecë, Ternavicë, Murgull, Zakutë, Metehi, Dobërdol, Fan Zahir Pajazit, Letanc te Rexha dhe Smajlovit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave shtrëngimi i perçueseve.

Punime në projekte investive

 

 

 

 

 

 

/llapi.info/