Kombëtarja e Shqipërisë do të përballet me Izraelin, Rusinë dhe Islandën në grupin për kualifikme të mëtutjeshme për Europianin e vitit 2024.

Grupi B2

Shqipëria

Izraeli

Rusia

Islanda