Pas disa orëve grevë në stacionin e autobusëve në Podujevë, disa nga shoferët e autobusëve janë nisur për të vazhduar grevën në Prishtinë, raporton Llapi.info

Sipas tyre, greva do të mbahet përpara komunës së Prishtinës, dhe Ministrisë së Infrastrukturës

Kujtojmë se kjo grevë sipas tyre mbahet si shenjë pakënaqësie për qarkullimin e madh të taksive ilegale./Llapi.info