Reshjet e shumta të borës që kanë vazhduar që nga dje, ka bërë që rrugët e qytetit të Podujevës, të jenë në gjendje jo të mirë, raporton Llapi.info

Rruga e qendrës së qytetit ‘Zahir Pajaziti’ edhe pas pastrimit ajo vazhdon të qëndrojë e vështirë për t’u kaluar.

E, rruga ‘Qëndresa’ është në gjendje të rëndë pas reshjeve të borës, në këtë rrugë sipas banorëve nuk janë parë kompanitë e pastrimit. Edhe rruga ‘Skënderbeu’ vazhdon të jetë e vështirë e kalueshme.

Gjendje jo të mirë e ka edhe rruga Bedri Bajrami’ e cila lidhet me rrugën ‘Zahir Pajaziti’ kjo rrugë vazhdon të jetë me borë, dhe e vështirë për qarkullim./Llapi.info