Ka vazhduar edhe sot aksioni i rrëzimit të vilave nga Komuna e Podujevës, rreth liqenit të Batllavës.

Nga komuna kanë thënë se këto vila janë të ndërtuara pa leje dhe fatin e njëjtë do ta kenë edhe vilat tjera, që ata thonë se janë pa leje, raporton T7 nga vendi i ngjarjes.

Aksioni do të vazhdojë javën tjetër.