Një qytetar nga Malisheva ka folur për disa momente të vështira në jetën e tij.

Ai thotë se është baba i katër vajzave dhe një djali, por që sipas tij, ish-gruaja e tij ia ka shkatërruar jetën.

Tutje ai tregon për veprimet e ish-gruas së tij e që sipas tij i bënte me persona të tjerë.

Po ashtu ai tregon se ka mbajtur edhe burg disa herë, krej të shkaktuara nga problemet bashkëshortore.

Për më shumë ndiqeni videon, rrënqethëse duke klikuar KËTU