Një rrahje në mes disa personave ka ndodhur para pak minutave në komunën e Podujevës.

IndeksOnline ju sjell pamje nga vendi i ngjarjes.

Sipas fotografive, Poiicia e Kosovës ka arritur në vendin e ngjarjes dhe po merret me rastin.