Një ngarje e rëndë ka ndodhur në Prizren, në mesnatën mes të hënës dhe të martës kur një person fillimisht është tentuar të futet me dhunë në një makinë e më pastaj është rrahur rëndë nga tre persona.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 23, ndërkohë që kishte përreth edhe njerëz të tjerë por pa mundur të ndërhyjnë.

“Dhuna shtazarake ka ndodhur rreth orës 23, ku tre persona fillimisht kanë tentuar ta fusin me dhunë viktimën, pas refuzimit të këtij të fundit atëherë ka filluar dhuna”, kanë rrëfyer një dëshmitar në kushte anonimiteti.

Sikurse duket nga pamjet, ai është godit pamëshirshëm në kokë dhe në çdo pjesë të trupit.

Më posht mund të shihni videon (18+):

.

 

 

 

.