Robin Krasniqi ka arritur ta mposhtë me nokaut në rundin e tretë, Dominic Boesel.

Ai arrit që dy herë në këtë rund ta nokautoj Boeselin që nuk i rezistoj grushtave të Krasniqit.

Robini tash më në fund realizon ëndrrën e tij dhe shpallet KAMPION I BOTËS