Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka thënë sot pas votimit se në këtë ditë nuk duhet të ushqehet asnjë ndjenjë negative ndaj askujt.

Rama ka deklaruar se demokracia është një sport ku secili duhet të zbresë vetë në fushë dhe të gjuajë me votë.

“Sot është një ditë shumë e bukur, sot është dita që të mos ushqejmë asnjë ndjenjë negative ndaj askujt që me botën e vet shpreh një opinion tjetër. Jemi në familje e madhe në të njëjtin atdhe dhe askush të mos harrojë se demokracia është një sport dhe secili duhet të zbresë vetë më fushë dhe të gjuajë me votë”, ka thënë Rama.

Ndërkohë, ai ka refuzuar të përgjigjet në lidhje me votimin e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti në zgjedhjet në Shqipëri.