Një qytetar i indinjuar me punën që është bërë nga komuna e Podujevës para zgjedhjeve, ka dërguar disa fotografi tek Podujeva Night duke thënë se nuk është kryer puna siç duhet.

Në fotografitë e dërguara shihen pjesë të pa përfunduara të trotuarit, vendosje jo e mirë e kockave si dhe linja jashtë e disa gypave të ujit për të cilat qytetari ka shprehur shqetësim se në dimër ato do të mund të ngrihen.

Më poshtë ua sjellim fotografitë e dërguara