Një akt heroizmi ka ndodhur ditën e sotme në plazhine Shëngjinit, ku një grup pushuesish kanë arritur t’i shpëtojnë jetën dy vajzave të reja.

Pushuesit janë bërë litar me njëri-tjetrin dhe kanë arritur të nxjerrin nga deti me batica 2 vajzat.

Ato dolën me shenja jete, por njëra prej tyre është në gjendje më të rëndë.

 

 

 

 

 

/llapi.info/