Komuna e Podujevës, gjegjësisht Drejtoria për Bujqësi, ka publikuar listat e përfituesve të motokultivatorëve, shkruan Llapi.info.

Sipas njoftimit, këta motokultivatorë janë shpërndatë nga marrëveshja mes komunës dhe organizatës “Qatat Charity”.

Në lista shihet numri identifikues, kurse përfitues janë 53 bujq.

Duke klikuar KËTU, mund t’i lexoni edhe detajet tjera.

Më poshtë lista:

 

 

 

/Llapi.info