Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë publikoi dje çmimet tavan për derivatet e naftës.

Këto çmime, kësaj radhe ishin në fuqi për dy ditë radhazi.

Multiply Our Efforts In Helping Fragile Ukrainian Patients
UA PATRIOTS
Kështu, çmimet e derivateve të naftës edhe sot do të jenë të njëjta me ato të djeshmet.

Çmimet maksimale janë si në vijim:

1.57 euro për Litër, për produktin Dizel;

1.34 euro për Litër, për produktin Benzinë;

0.75 euro për Litër, për produktin Gas.