Të martën në Fushë Kosovë ka ndodhur një tragjedi e rëndë.

Një fëmijë 1 vjeçar është shkelur paqëllimshëm me veturë nga babai i tij.

Babai është arrestuar nga Policia, më pas u intervistuar dhe në fund u lirua me procedurë të rregullt.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në ora 15:50 ka njoftuar Policia e Kosovës në raportin ditor.