Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjakovë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresëtë Prokurorisë Themelore nё Gjakovё, dhe me qëllim identifikimit, lokalizimin dhe arrestimin e tyre lëshon:Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.Personat e kërkuar janë:

NN ( i panjohur)
Të dyshuarit kërkohen për disa vepra penale:MASHTRIM
Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personave të dyshuar në fotot e bashkangjitura, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.
Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjakovë do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:192 dhe 080019999 (pa pagesë)
0390- 310482–Stacioni policor – Gjakovë-Drejtoria Rajonale e policisë – Gjakovë
0390-310245
E-mail adresa: [email protected]