Sot qytetarët  e Podujevës kanë ndërmarrë iniciativë për mbulimin e asfaltit të prerë në rrugën “Bekim Lushaku”, njofton Llapi.info.

Sipas disa qytetarëve kjo pjesë e asfaltit është dëmtuar nga kompania e ndriçimit, dhe meqenësë askush nuk ka ndërmarrë asnjë veprim për ta rregulluar, qytetarët janë organizuar qe vetë ta mbulojnë atë pjesë.

Kjo për arsye se po e vështirëson qarkullimin e automjeteve dhe po i dëmton ato./Llapi.info.