Ka ndërruar jetë Sherife Bajgora – Ibrahimi, njofton Llapi.info.

Lajmi u bë i ditur nga familjarët.

Ata kanë njoftuar se për vendin dhe kohën e varrimit do të njoftojnë gjatë ditës.

Shkrimi i plotë; 

“Të All-llahut jemi dhe vetëm tek Ai do te kthehemi!”

Të nderuar familjarë, miq e dashamirë te familjes tonë,

ju njoftojmë që sot, ditë e martë, më 29 gusht, ndërroi jetë motra, nëna, gjyshja jonë e dashur Sherife Bajgora Ibrahimi.

Për orën dhe vendin e varrimit të më së dashurës sonë, do t’ju njoftojmë me kohë.

Me respekt,
familja Ibrahimi