Ka ndërruar jetë haxhi Imer Musliu nga Podujeva.

Varrimi i tij do të bëhet nesër në ora 13:00, në varrezat te Hekurudha në Podujevë.

Lajmi për vdekjen e tij u bë i ditur nga deputeti Eman Rrahmani.

Shkrimi i plotë;

NJOFTIM:

Allahu të mëshiroftë e në xhennetet e Tij na bashkoftë o njeri i urtë!

Të Allahut jemi dhe tek Ai do të rikthehemi!
Ka ndërruar jetë DAJA haxhi Imer Musliu!
Varrimi bëhet diten e diele në ora 13:00, në varrezat e qytetit tek hekurudha në Podujevë.