Përfaqësuesja e Kosovës U21 do ta zhvillojë ndeshjen ndaj Izraelit më 21 nëntor.

Ndeshja do të luhet në stadiumin e qytetit të Podujevës, “Zahir Pajaziti”.

Edhe për këtë ndeshje, do të ofrohet siguri e lartë.

Siç mëson Llapi.info, përgjatë së hënës dhe të martës, një pjesë e qytetit të Podujevës do të bllokohet.

Bllokimi i rrugëve do të bëhet përreth stadiumit të qytetit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/llapi.info/