Radio Televizioni Dukagjini ka realizuar një dokumentar për historinë e Podujevës.

Aty pasqyrohet historia qindra vjeçare e qytetit tonë dhe rezistenca e llapjanve ndër shekuj karshi pushtuesve.

Në videon e mëposhtme mund ta shihni emisionin e plotë: