KEDS-i në komunikatën për media ka bërë të ditur vendet që do të mbesin pa rrymë ditëve në vijim në Podujevë, njofton Llapi.info

Sipas tyre: Më 23.02.2018 në 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Podujeva 1 (Kodi: 14000001) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Skënderbeu, Brigadat (një pjesë) dhe Ujësjellësi i qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 23.02.2018 në 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Podujeva 2 (Kodi: 14000002) prej orës 12:30 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 23.02.2018 në 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 26.02.2018 në 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 26.02.2018 në 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Fan “Zahir Pajaziti” (Kodi: 14000014) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqina, Kërpimehi, Repa, Pollata, Dvorishta, Sllatina, Reçica, Zhitia, Sylevica, Breza,Tërnavici, Murgulla, Zakuta, Metehi a dhe Doberdoli.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 26.02.2018 në 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Fan Poliesteri (Kodi: 14000015) prej orës 14:00 deri në ora 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e polisterit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 27.02.2018 në 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Tjegullorja (Kodi: 14000016) prej orës 10:30 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euroblloku, NTP “Mullisi”, “Vëllazërimi”, “Laberion”, Elkos Grup dhe Fabrika e Ambalazhit Plastik.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 27.02.2018 në 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Spitali (Kodi: 14000017) prej orës 12:30 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtëpia e shëndetit dhe KEDS-i.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 27.02.2018 në 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Podujeva 3 (Kodi: 14000003) prej orës 14:00 deri në ora 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Tregu i bagëtive, Viadukti dhe Ina e Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 27.02.2018 në 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet.

• Dalja 10 kV Podujeva 3 (Kodi: 14000003) prej orës 14:00 deri në ora 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Tregu i bagëtive, Viadukti dhe Ina e Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 25 dhe 26.02.2018 në 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 35 kV Koliqi (Kodi: 140160) prej orës 00:00 deri në ora 00:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Grashticë, Radashecë, Koliqi, Ballaban, Nishevc, Sharban, TS Sharban, TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekolla, Prapashtica, Hajkobilla, Dabishevci, Mutivoda, Fabrika e Ujit të Alpeve.

Arsyeja e ndërprerjes: Kthimi i TS Koliqi nga TS Mazgiti dhe anasjelltas. Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 25.02.2018 në 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet.

• Dalja 35 kV Shajkovci (Kodi: 140160) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujësjellësi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja, Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Bërveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.